"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


divendres, 27 de maig del 2011

Mouseland

Feia dies que no escrivia cap entrada, ha estat per dos motius, el primer es que durant aquest temps no he fet cap sortida i la segona es que he quedat molt decepcionat dels resultats de les eleccions.
Es una realitat que cada país te el govern què es mereix. Jo, particularment, trobo que un pais on la majoria son treballadors, on hi ha una gran quantitat de gent a la que l'afecta de gran manera la crisis, a la resta (està clar, que a tots no) també ens afecta, però potser encara no massa, hagi sortit una amplia majoria de les dretes, que ens han estat avisant de la privatització de la Sanitat, ja ha començat amb l'Institut de Diagnòstic per l'Imatge (IDI). Abans de les eleccions ja estaven retallant fons per els hospitals i CAPs, per l'Ensenyament, als funcionaris, avisant que rebaixaran impostos als rics, ja havien tret l'impost de successions (impost injust de pares a fills, però no crec que sigui el moment), etc. etc. I malgrat això, han guanyat de carrer.
La patacada que s'han donar els socialistes (?) la trobo justa, ja que han estat fent una política de dretes quan per això ja estan CiU i PP. Si haguessin fet política d'esquerres i la haguessin explicat, en comptes de barallar-se, no haurien perdut les eleccions.
Jo estava convençut que les majories haurien estat per partits petits, en senyal de rebuig als grans. Per exemple creia que la CORI i el CUP arrasaria a Reus, per demostrar als partits de sempre que estem farts d'ells, però no ha estat així. Crec sincerament que es una verdadera llàstima.
Us deixo un vídeo del Youtube gravat en 1962, al Parlament Canadenc, sobre una al·locució de Tommy Douglas, que es completament actual:




Però que es pot esperar d'una població on una petita part està cridant "Democracia Ya", estan "INDIGNATS", estan acampats a les places de moltes ciutats i capitals, i la majoria de parats, mileuristes, gent desnonada de casa, jubilats, i altres perjudicats estan a casa o al bar, això si, protestant.
0000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada