"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 18 d’agost del 2013

España paga por construir carreteras el doble que Alemania (Público.es)


Mira que es fàcil saber els motius. Primer degut a les subcontractacions sobre subcontractacions, l'últim ha de fer l'obra a meitat de preu, però el licitador primer cobra el total del pressupost, i a tots els nivells han de tenir els seus beneficis, pel que es pagarà al que faci l'obra es va reduint. I com a l'últim nivell no li surten els comptes li deixen fer continues facturacions suplementàries, que van encarin  el cost total. I segon, no hi ha que oblidar les comissions i aportacions als partits polítics per poder aconseguir les obres.
I compte que algun de les subcontractes inter-mitges no facin fallida, que els que en realitat fan l'obra no cobraran, però els nivells anteriors si. 
Jo no crec que el Tribunal de Comptes de l'U.E. sigui tan ximpleta que no s'hagi assabentat, i si aquests continuen subvencionant obres a les espanyes, es el seu problema. 



000000000000000000000000000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada