"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


diumenge, 22 d’abril del 2012

Els governs indulten als banquers i als polítics

En el mes de novembre el govern de Zapatero (no el puc tractar de senyor, ho sento) va indultar a Alfredo Sáenz conseller delegat del Banco Santander Madrid, i li commuta la pena de tres mesos d'arrest i la inhabilitació per gestionar entitats financeres que li havia imposat el "Tribunal Supremo" per una causa que ee remunta al 1994, quan era president de Banesto.
En el mes de març el govern de Rajoy (en comptes de dir-li senyor hauria de dir una paraulota) indulta a un ex alt càrrec d'Unió i a un empresari amb antecedents. El polític era el ’número dos’ del Departament de Treball amb Jordi Pujol i va ser condemnat a quatre anys i mig, encara que mai va entrar a la presó.
Ara el el Gobern indulta als 2 oficials condemnats en el cas del Yak-42, una de les diverses vergonyes del govern de l'Ansar.

UNA BONA VERGONYA D'AQUESTS POLITICASTRES INÚTILS, CORRUPTES I MESQUINS. Una més de les moltes actuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada