"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dimarts, 20 de desembre del 2011

Feliç solstici d'hivern



Al solstici d'hivern, aprofitant que els dies son mes curts i les nits mes llargues, pel que el ritme diürn baixa, hauria de servir per tenir temps de reflexionar sobre els nostres somnis i fer tots els esforços necessaris per aconseguir-los.
Aprofito aquests dies del solstici per desitjar a tothom que aquests siguin dies de joia i felicitat, però sobretot que arribeu a fer realitat els vostres somnis, per impossibles que us sembli. I que aquests dies de joia, felicitat i de somnis durin la resta de l'any.
Un apunt, hem de tenir en compte que cap d'any es un invent de la humanitat, en canvi els solsticis es una cosa real, i jo em pregunto que com es que no es celebra el canvi d'any en un dels dos solsticis?. La humanitat sempre va fora de la realitat ....
Sigueu feliços i sobre tot , feu feliços als demés.

Petons a tots


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada