"La consecució d'una gran gesta no és solament gràcies a l'esforç físic i tècnic abocats, si no que també és conseqüència d'haver-ho somiat, i que aquest segon factor és tan important o més que el primer, ja que un bon entrenament i planificació pot fer-te arribar molt lluny, però mai et portarà a un somni impossible. (Walter Bonatti)".

Sheep are not pacifists are cowards (Les ovelles no son pacifistes, son covards).

The only failure is giving up (L’únic fracàs es donar-se per vençut).

L'única forma d'aconseguir l'impossible es creure que es possible.

Només aquells que s'arrisquen anar massa lluny podran saber el lluny on poden arribar.


dijous, 21 de setembre del 2017

No deixar votar es l'antidemocràtic


Continuo pensant que per la nostra part ha mancat una mica de rebatre amb contundència que voler votar no es un acte que fa dividir als catalans, i que aquesta divisió no es real, només està en el cap dels instigadors anti-vot. Encara que la caverna i secuaços vagin pregonant que dividim Catalunya per la Independència, encara que això seria l'acte final si sortís el SI, el voler votar es una cosa que els que no volen la separació haurien d'estar d'acord i llavors fer campanya pel no. Tot el que sigui dir que votar es un acte antidemocràtic, es el contrari, no deixar-ho, ho es.
Reafirmo les paraules de Guardiola, ahir o avui, es tracta de democràcia no de Independència. però com no hi ha mes sord del que no vol escoltar ..
Però insisteixo en el meu primer paràgraf, no s'ha insistit massa en que no hem estat nosaltres els que han dividit als catalans, o potser es que no ha existit tal divisió, a part dels quatre politicastres que no volen la democràcia i que volen continuar xuclant com fins ara.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada